Sångerska

Josefin Eriksson är sångerska & sångpedagog baserad i Stockholm och utbildad vid Musikhögskolan i Örebro med inriktning mot country, blues, jazz, visa, pop, rock, soul och liknande. Josefin sjunger och spelar kompgitarr och har uppträtt på flera stora scener runtom i Norden med både eget material och covers.
 Josefin Eriksson och Henrik Hallberg jazzduo
Josefin Eriksson: sång och Henrik Hallberg: gitarr spelar jazz-standards och mingelmusik och har varit ett av husbanden på Nordic Sea Hotells jazz-kvällar.

”Motljusbilder” – Ett konsertprogram med sånger av Barbro Hörberg, tillsammans med gitarristen Jonas Lönngren.

Solist till dop, bröllop, begravning etc: Det går att boka mig som solist inom Stockholms-området. Jag kompar mig själv på piano, så piano samt mikrofon/ljudanläggning behöver finnas på plats. För kostnadsförfrågan maila: info@josefineriksson.se

Citat om Josefin:
”En annan tillgång på plattan är sångerskan och låtskrivaren Josefin Eriksson. Med en stark och bärande röst för både ballader och uptempo dominerar hon hela plattan.” (Recension av STU- ”Everlasting circus” i Örebroarn).

”Det er allikevel bandets sangerinne og dominerende låtskriver, Josefin Eriksson, som er The Stus trumfess. Josefin besitter en særpreget stemme som kommer aller best til sin rett når bandet roer ned tempoet, som i den innledende, lett melankolske rusleren »Rain from the Stars« og avsluttende »No love«.” (Recension av STU- ”Everlasting circus” på Rootsy.nu).

”Och vilken sångerska de har i Josefin Eriksson. Hon sjunger med en charmig pondus och en glimt av glädje mot blå botten som gjuter liv i gubb-rocken så att den blir helt oemotståndlig. Snacka om star-quality!” (Recension av live-spelning från Mariestads-tidningen).

”Josefin Erikssons varma stämma guidar lyssnaren genom det egenhändigt komponerade materialet och fina spår som ”A night out” och drömska ”Rain from the stars” kommer att fortsätta ljuda inom mig långt efter det att cd-spelaren stängts av.” (Recension av STU- ”Everlasting circus” på Countrywood.se).

 

JosefinEBB1-1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s